Moderne eVilla

ZX 46


Deze moderne kubistische eVilla woning in Bauhausstijl is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen. Alle toegepaste materialen worden onderhoudsarm uitgevoerd.

Vanaf
€ 400. 000

ONTWERP UW
EIGEN HUIS

Bent u in staat om helemaal zelf een huis te ontwerpen?

U hebt voldoende creatieve en technische vaardigheden maar misschien is het toch lastig om zelf een vertaling te maken van uw wensen naar een schetsontwerp en het uiteindelijk definitieve ontwerp en heeft u hier hulp bij nodig. Met 25 jaar ervaring in bouw en advies in de sector kan eVilla u op diverse vlakken bijstaan in dit fantastische maar intensieve traject. Ook werkt eVilla samen met vele nationale en internationale architecten die samen met ons willen bijdragen in het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Bent u al in het bezit van een ontwerp en heeft u al de juiste adviseurs/architecten om u heen verzameld en bent op zoek naar een vakkundige partij uw wensen in twee tellen vertaalt naar een prachtig ontwerp. Op onze website vindt u een verzameling aan ontwerpen van de internationale architectengroep Z500. Op onze website vindt u een kleine selectie uit het volledige aanbod van de woningontwerpen die onze internationale partner Z500 beschikbaar heeft. Z500 biedt in zijn totaliteit meer dan 1000 ontwerpen aan, waarvan er 85 op onze website worden uitgelicht.

Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. Iets kleiner of iets groter. U kunt bijvoorbeeld ook elementen uit diversen ontwerpen combineren in het eindontwerp van uw droomhuis. eVilla denkt graag met u mee en neemt de meeste zorgen uit handen zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Voor meer informatie bekijk onze werkwijze infographic waarin alle stappen zijn uitgelegd.

U hebt leuke ideeën of wellicht al een schets van uw droomhuis, maar weet niet waar te beginnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend deskundig advies.

Onze Villa's

Bekijk alle ontwerpen per categorie en kom dichterbij uw droomhuis.

Zoek uw villa

We waarderen uw kostbare tijd en bieden daarom u een snellere manier om uw droomvilla te vinden. Voer hiernaast de gevraagde gegevens en bekijk wat een keus aan mogelijkheden u door eVilla aangeboden krijgt.

Bekijk meer villas

Over eVilla

Wat kan eVilla voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken?

eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten. eVilla helpt u graag met het in kaart brengen van alle kosten die komen kijken bij het kopen van een kavel en het bouwen van een nieuwe (energieneutrale) woning. Het is raadzaam dat in een zo vroeg mogelijk stadium te doen.

Onze adviseurs maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis, een belletje of mailtje is voldoende om duidelijkheid te brengen in uw mogelijkheden.

Neem nu contact op!

Onze missie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor arcu non ligula convallis, vel tincidunt ipsum posuere. Fusce sodales lacus ut pellentessollicitudin. Duis iaculis, arcu ut hendrerit pharetra.

z500

eVilla werkwijze

Eerste contact
U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen.Mocht u al tekeningen, moodboard of een bouwplan hebben stuurt u deze alstublieft mee.
Oriënterend gesprek
Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden kunnen bespreken.
Vervolgafspraak
Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.
Contractvorming
Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.
Uitvoering bouw
Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.
Vormgeving
Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.
Kostenraming
Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.
Besluitvorming Bouwkundige begroting
Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.
Aanvang voortraject
Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.
Oplevering
Nadat alles naar de wens is uitgevoerd zal het project worden afgerond en uw villa zal worden opgeleverd.

Wat onze klanten zeggen

Deze moderne vormgegeven 2 onder 1 kap E-villa is een erg mooi en efficient ontworpen ontwerp van Z 500.

Wij bouwen uw droom     Neem contact op!

Nieuws & Blogs

We zijn graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en delen dat graag met u.

Contact

De eVilla® adviseurs komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u een afspraak maken of informatie ontvangen vult u dan de informatie hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Indien u tekeningen ter calculatie wilt sturen kunt u dat doen middels het sturen van een email met daarbij uw persoonlijke gegevens naar sales@evilla.nl