Moderne eVilla bungalow

ZX 105


Moderne eVilla platdak bungalow van Z500. Indien gewenst in een energieneutrale uitvoering te leveren.

Vanaf
€ 190. 000

EEN BUNGALOW BOUWEN

Als u van plan bent om een bungalow en/of levensbestendige woning gaan bouwen, heeft u waarschijnlijk al wel nagedacht over de sfeer en praktische aspecten van het gelijkvloers en/of levensbestendig wonen.

Hoe gaat uw droombungalow eruit zien?

U hebt al een compleet uitgewerkt concept, of slechts ideeën maar weet niet precies hoe en waar u moet beginnen. Met de 25 jaar ervaring in bouw en advies sector kan eVilla u op diverse vlakken bijstaan in het traject om van een idee naar een schetsontwerp te gaan. Maar ook om van een ontwerp naar de uiteindelijke realisatie te komen met zo min mogelijk risico’s kunt u eVilla inschakelen. Denk hierbij aan zaken als, schetsontwerpen, (duurzame) installaties, architecten, besparingen, kwaliteit, logistieke zaken, gemeentetrajecten, keuze in bouwmethode, coördinatie bouwtraject en nog veel meer.

Uw wens is onze opdracht en daarom mag u van eVilla verwachten dat we zorgvuldig luisteren naar uw persoonlijke verhaal. eVilla biedt maatwerk in al haar advies en zal samen met u ervoor zorg dragen dat uw droombungalow gerealiseerd gaat worden zoals dat u dit initieel in gedachten hebt, zonder dat u continue overvallen wordt met vervelende vraagstukken of oponthoud.

Bekijk hier onze werkwijze en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs bij u op locatie.

Onze Villa's

Bekijk alle ontwerpen per categorie en kom dichterbij uw droomhuis.

Zoek uw villa

We waarderen uw kostbare tijd en bieden daarom u een snellere manier om uw droomvilla te vinden. Voer hiernaast de gevraagde gegevens en bekijk wat een keus aan mogelijkheden u door eVilla aangeboden krijgt.

Bekijk meer villas

Over eVilla

Wat kan eVilla voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken?

eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten. eVilla helpt u graag met het in kaart brengen van alle kosten die komen kijken bij het kopen van een kavel en het bouwen van een nieuwe (energieneutrale) woning. Het is raadzaam dat in een zo vroeg mogelijk stadium te doen.

Onze adviseurs maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis, een belletje of mailtje is voldoende om duidelijkheid te brengen in uw mogelijkheden.

Neem nu contact op!

Onze missie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor arcu non ligula convallis, vel tincidunt ipsum posuere. Fusce sodales lacus ut pellentessollicitudin. Duis iaculis, arcu ut hendrerit pharetra.

z500

eVilla werkwijze

Eerste contact
U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen.Mocht u al tekeningen, moodboard of een bouwplan hebben stuurt u deze alstublieft mee.
Oriënterend gesprek
Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden kunnen bespreken.
Vervolgafspraak
Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.
Contractvorming
Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.
Uitvoering bouw
Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.
Vormgeving
Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.
Kostenraming
Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.
Besluitvorming Bouwkundige begroting
Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.
Aanvang voortraject
Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.
Oplevering
Nadat alles naar de wens is uitgevoerd zal het project worden afgerond en uw villa zal worden opgeleverd.

Wat onze klanten zeggen

Deze moderne vormgegeven 2 onder 1 kap E-villa is een erg mooi en efficient ontworpen ontwerp van Z 500.

Wij bouwen uw droom     Neem contact op!

Nieuws & Blogs

Contact

De eVilla® adviseurs komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u een afspraak maken of informatie ontvangen vult u dan de informatie hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Indien u tekeningen ter calculatie wilt sturen kunt u dat doen middels het sturen van een email met daarbij uw persoonlijke gegevens naar info@evilla.nl