Zadelkap eVilla

Z 275


Deze eVilla woning met zadeldak en zijbeuk is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen. Alle toegepaste materialen zijn onderhoudsarm.

Vanaf
€ 410. 000

BOUW UW EIGEN HUIS

Bent u op zoek naar uw droomhuis en heeft u al ideeën, maar weet u niet precies hoe en waar u het moet beginnen, of heeft u nog helemaal geen idee?

Bij het zelf ontwerpen en bouwen van uw droomvilla komt zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt, veel kijken. Met ons eVilla team hebben we meer dan 25 jaar bouwkundige en installatietechnische ervaring, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat we u in nagenoeg alle facetten met raad en daad kunnen bijstaan.

Ons doel is om samen met u zo gestroomlijnd als mogelijk het ontwerp en bouwtraject in te gaan en u als klant volledig te ontzorgen. Elk ontwerp en bouwtraject is bij ons maatwerk en het eVilla team geeft enkel de door u gewenste assistentie en adviezen. Denk hierbij aan zaken als, schetsontwerpen, (duurzame) installaties, architecten, besparingen, kwaliteit, logistieke zaken, gemeentetrajecten, keuze in bouwmethode, coördinatie bouwtraject en nog veel meer. Uw wens is onze opdracht en daarom mag u van eVilla verwachten dat we zorgvuldig luisteren naar uw persoonlijke verhaal.

Mocht u nog geen idee hebben van de uiteindelijk vormgeving van uw toekomstig droomvilla of al een mooi ontwerp hebben gezien in een folder of brochure van eVilla?

Op onze website vindt u een scala aan ontwerpen van de internationale architectengroep Z500 waarmee eVilla nauw samenwerkt. Samen met Z500 biedt eVilla meer dan 500 ontwerpen aan, waarvan er 85 op onze website te vinden zijn. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. Iets kleiner of iets groter. U kunt bijvoorbeeld ook elementen uit diverse ontwerpen combineren in het eindontwerp van uw droomhuis.

Onze Villa's

Bekijk alle ontwerpen per categorie en kom dichterbij uw droomhuis.

Zoek uw villa

We waarderen uw kostbare tijd en bieden u daarom een snellere manier om uw droomvilla te vinden. Voer hiernaast de gevraagde gegevens en bekijk wat een keus aan mogelijkheden u door eVilla aangeboden krijgt.

Bekijk meer villas

Over eVilla

Wat kan eVilla voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken?

eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten. eVilla helpt u graag met het in kaart brengen van alle kosten die komen kijken bij het kopen van een kavel en het bouwen van een nieuwe (energieneutrale) woning. Het is raadzaam dat in een zo vroeg mogelijk stadium te doen.

Onze adviseurs maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis, een belletje of mailtje is voldoende om duidelijkheid te brengen in uw mogelijkheden.

Neem nu contact op!

Onze missie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor arcu non ligula convallis, vel tincidunt ipsum posuere. Fusce sodales lacus ut pellentessollicitudin. Duis iaculis, arcu ut hendrerit pharetra.

z500

eVilla werkwijze

Eerste contact
U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen.Mocht u al tekeningen, moodboard of een bouwplan hebben stuurt u deze alstublieft mee.
Oriënterend gesprek
Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden kunnen bespreken.
Vervolgafspraak
Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.
Contractvorming
Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.
Uitvoering bouw
Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.
Vormgeving
Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.
Kostenraming
Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.
Besluitvorming Bouwkundige begroting
Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.
Aanvang voortraject
Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.
Oplevering
Nadat alles naar de wens is uitgevoerd zal het project worden afgerond en uw villa zal worden opgeleverd.

Wat onze klanten zeggen

Deze moderne vormgegeven 2 onder 1 kap E-villa is een erg mooi en efficient ontworpen ontwerp van Z 500.

Wij bouwen uw droom     Neem contact op!

Nieuws & Blogs

We zijn graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en delen dat graag met u.

Contact

De eVilla® adviseurs komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u een afspraak maken of informatie ontvangen vult u dan het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Indien u tekeningen ter calculatie wilt sturen kunt u dat doen middels het sturen van een e-mail met daarbij uw persoonlijke gegevens naar het volgende e-mailadres info@evilla.nl