Moderne eVilla

ZX 46 GL2


Moderne kubistische strak afgewerkte Z500 eVilla. De materialen kunnen samen met u worden gekozen afgestemd op het ontwerp en zijn onderhoudsvriendelijk.

Vanaf
€ 400. 000

ZELF EEN HUIS
BOUWEN

U beschikt over een kavel en wilt er een eigen huis op bouwen. Dat is fantastisch! U weet precies wat u wilt, maar weet niet hoe u het moet aanpakken of u weet het juist niet en wilt graag een deskundig advies op maat. Dat kan allemaal. Ieder verhaal is uniek en dat maakt ons werk juist zo boeiend en inspirerend.

Een huis bouwen ligt niet zo maar voor de hand. Er komt altijd veel bij kijken. eVilla denkt graag met u mee en begeleidt u in deze spannende en enorme stap in u leven. Op onze website vindt u een scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. U kunt bijvoorbeeld verschillende elementen uit meerdere ontwerpen laten combineren in het ontwerp van u droomhuis. Bekijk hieronder de ontwerpen per soort woning. Ook is het mogelijk 3D animatie te bekijken van de meeste ontwerpen.

Onze Villa's

Bekijk alle ontwerpen per categorie en kom dichterbij uw droomhuis.

Zoek uw villa

We waarderen uw kostbare tijd en bieden daarom u een snellere manier om uw droomvilla te vinden. Voer hiernaast de gevraagde gegevens en bekijk wat een keus aan mogelijkheden u door eVilla aangeboden krijgt.

Bekijk meer villas

Over eVilla

Wat kan eVilla voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken? eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten. eVilla helpt u graag met het in kaart brengen van alle kosten die komen kijken bij het kopen van een kavel en het bouwen van een nieuwe (energieneutrale) woning. Het is raadzaam dat in een zo vroeg mogelijk stadium te doen. Onze adviseurs maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis, een belletje of mailtje is voldoende om duidelijkheid te brengen in uw mogelijkheden.

Lees meer..

Onze missie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor arcu non ligula convallis, vel tincidunt ipsum posuere. Fusce sodales lacus ut pellentessollicitudin. Duis iaculis, arcu ut hendrerit pharetra.

z500 bouwgarant-logo logo_woningborg

eVilla werkwijze

Eerste contact
U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen.Mocht u al tekeningen, moodboard of een bouwplan hebben stuurt u deze alstublieft mee.
Oriënterend gesprek
Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden kunnen bespreken.
Vervolgafspraak
Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.
Contractvorming
Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.
Uitvoering bouw
Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.
Vormgeving
Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.
Kostenraming
Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.
Besluitvorming Bouwkundige begroting
Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.
Aanvang voortraject
Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.
Oplevering
Nadat alles naar de wens is uitgevoerd zal het project worden afgerond en uw villa zal worden opgeleverd.

Wat onze klanten zeggen

Deze moderne vormgegeven 2 onder 1 kap E-villa is een erg mooi en efficient ontworpen ontwerp van Z 500.

Wij bouwen uw droom     Neem contact op!

Laatste nieuws

Deze moderne vormgegeven 2 onder 1 kap E-villa is een erg mooi en efficient ontworpen ontwerp van Z 500.

Contact

De eVilla® adviseurs komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u een afspraak maken of informatie ontvangen vult u dan de informatie hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Indien u tekeningen ter calculatie wilt sturen kunt u dat doen middels het sturen van een email met daarbij uw persoonlijke gegevens naar
sales@evilla.nl
centraal telefoonnumer:035-7130079 bezoekadres eVilla: Amersfoortsestraatweg 49, 1402 GP te Bussum