Uw droomvilla bouwen is nu mogelijk

vanaf € 250.000

Bekijk de mogelijkheden
 • huia4

Bouw uw eigen huis

Er is een idee om een nieuw huis te bouwen. Voordat met de bouw wordt begonnen, zijn er een drietal gebieden die aandacht verdienen.

 • Van idee naar realisatie

  Vaak begint de bouw van een huis met een bepaald beeld hoe de nieuwe woning

  Lees meer
 • de vormgeving van het huis

  Huizen zijn er in vele varianten en bouwwijzen. Drie aspecten die daarbij een rol spelen zijn

  Lees meer
 • het optimale energiepakket

  Een nieuw te bouwen huis is goed geïsoleerd. Om het comfort verder te verhogen

  Lees meer

Werkwijze eVilla

 • 1. Eerste contact

  U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal snel contact met u opnemen. Mocht u al een bouwplan hebben stuurt u deze alstublieft mee.
 • 2. Vormgeving

  Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.
 • 3. Oriënterend gesprek

  Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden kunnen bespreken.
 • 4. Kostenraming

  Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.
 • 5. Vervolgafspraak

  Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.
 • 6. Besluitvorming bouwkundige begroting

  Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.
 • 7. Contractvorming

  Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.
 • 8. Aanvang voortraject

  Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.
 • 9. Uitvoering bouw

  Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.
 • 10. Oplevering

  Nadat alles naar de wens is uitgevoerd zal het project worden afgerond en uw villa zal worden opgeleverd.
Of bel ons op 035-7130046

Laat u inspireren

eVilla beschikt over een brede portefeuille met ontwerpen van de internationale architectengroep Z500. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen en zijn naar wens aan te passen, maar ze kunnen ook precies worden gebouwd zoals in het ontwerp. Iets kleiner of iets groter. U kunt bijvoorbeeld ook elementen uit diverse ontwerpen combineren in het eindontwerp van uw droomhuis. Op deze manier bouwt u altijd uw eigen eVilla die zeker bij u past!

 • Design

  Contact met en dienstverlening door eVilla waren goed en professioneel. De samenwerking verliep soepel, afspraken werden altijd nagekomen en dat is zo gebleven, ook na de oplevering van ons huis. Het is een betrokken en meedenkend bedrijf waar u zonder meer op kunt vertrouwen. Met eVilla werd ons droomhuis binnen een jaar werkelijkheid.

  Project Hilversum
 • IMG-20160412-WA0013_1469184934192

  eVilla heeft ons ontzettend goed geholpen. We hadden wat schetsen en leuke ideeën, maar nog geen concrete wensen. Dankzij goed advies en begeleiding van eVilla is de knop eindelijk doorgehakt.

  Familie Van Flietberg | Rijswijk

Over eVilla

Wat kan eVilla voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken?

eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten. eVilla helpt u graag met het in kaart brengen van alle kosten die komen kijken bij het kopen van een kavel en het bouwen van een nieuwe (energieneutrale) woning. Het is raadzaam dat in een zo vroeg mogelijk stadium te doen.

Onze adviseurs maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis, een belletje of mailtje is voldoende om duidelijkheid te brengen in uw mogelijkheden.

Meer over eVilla

Contact

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 030 77 400 89.